Műköröm, pedikűr és manikűr termékek

Manikűr, pedikűr, műköröm szakáruházunkban minden kéz és lábápoló, műkörömépítő szakember részére széles választékot kínálunk az alábbiakból:

 • rozsdamentes menikűr szerszámok, ollók
 • kézápolás SPA termékei, krémek, olajok
 • műkörömépítés alapanyagai, zselék, porcelánok
 • műkörömépítés eszközei, gépei, kiegészítői
 • körömdíszítés anyagai, színes zselék, színes porcelánok, strasszok
 • körömdíszítés eszközei, ecsetek, tusok, pontozók
 • pedikűr eszközei, rozsdamentes szerszámok, spray system pedikűr gép
 • a lábápolás SPA anyagai, eszközei, krémek, olajok
 • fertőtlenítőszerek
 • paraffinos kéz és lábápolás kellékei
 • gyantázás anyagai, eszközei

Aphro Nails műkörömépítő család: zselé, színes zselé, porcelán, színes porcelán, műkörömépítési kiegészítő anyagok.

Aphro Nails műkörömépítő zselé és porcelán termékcsalád

Az Aphro Nails új generációs gél család és az Aphro Nails porcelán anyagai lehetővé teszik a vékony, mégis strapabíró műkörmök készítését.

A műkörmöt viselők bátran dolgozhatnak, használhatják kezüket, hiszen a vékony köröm nem zavarja őket a munkában, nincs levegősödés hetek múlva sem, így az összereszelés és a töltés is rövidebb idő alatt készíthető el.

Lori Anne körömlakkok és körömápolók

Lori Anne körömlakkok és Lori Anne körömápolók

A kéz körmeinek és a láb körmeinek lakkozása ősidők óta kedvelt szépészeti eljárás. Eleinta növények és ásványok festékanyagát használták a lakkozáshoz. Ma már szintetikus anyagokból készülnek a körömlakkkok a szivárvány minden színében.

 

 

Daylight kozmetikai, pedikűrös és manikűrös asztali és
nagyítós lámpák

Pedikűr, Manikűr, Műköröm, bőrgyógyász és egyéb finom munka végzésére.

Minden Daylight lámpa magas minőségű Daylight égővel vagy fénycsővel van felszerelve! Ezért minden profi aki Daylight lámpát használ élvezi ennek a különleges fény fajtának a sajátos előnyeit - mely mind különösképpen fontos kozmetikusnak és körömépítőnek egyaránt

Erlinda Solingen professzionális pedikűr és
manikűr szerszámok

Erlinda Solingen

Manikűr eszközök, lábápoló szerszámok, körömreszelők széles választékával bővítettük üzletünk árukészletét. Évek óta kedvelt termékek a kerámia körömreszelők,a Nail Maid és a kerámia PROPED sarokreszelők az Erlindától.

Cuccio Naturale SPA kéz, láb és testápoló termékek

Cuccio Naturale SPA pedikűr és manikűr termékek

Minden szakember tudja milyen fontos hogy az általa végzett bőrápolás hatékony legyen. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a kezelésekhez használt anyagok kiváló minőségű alapanyagból készüljenek, kellemes illatuk legyen, és könnyen lehessen vele dolgozni. Nagyon fontos szempont még az is, hogy a termék önmagát el tudja adni, azaz keltsen érdeklődést a vendégben.

Busch professzionális csiszolófejek

Magyarországon egyre több szakember használ pedikűr gépet. A Busch cég 1908 óta gyárt professzionális csiszolófejeket a pedikűrös szakemberek részére, a karbid fejek széles választékán át a belső hűtésű pedikűrfrézen át a gyémántfejek óriási választékáig minden megtalálható amire egy pedikűrös szakembernek szüksége lehet.

Természetesen a műkörömépítő szakemberek részére is megtalálhatóak az általuk használt csiszolófejek teljes választéka. Ajánljuk figyelmükbe a 4 Busch csiszolófej készletet.

 

Beautech Solingen rozsdamentes pedikűr és manikűr eszközök

Pedikűr - pedikűr készlet, lábápoló termékek, kiegészítők

A pedikűrös szakemberek körében hat évvel ezelőtt ismertettük meg és kezdtük el forgalmazni a Beautech Solingen rozsdamentes pedikűr szerszámainkat. Mára már nagyon sok szakember használja, és nagy örömünkre egyre több kéz és lábápoló, műkörömépítő szakiskola rendeli tőlünk ezeket a kiváló minőségű és kedvező árú szerszámokat.

Nem csak forgalmazzuk, hanem élezzük, javítjuk és karban is tartjuk ezeket az orvosi acélból készült pedikűrös szerszámokat.

Cina Pro körömdíszítő készletek

Megérkeztek a CinaPro színes zselé és színes porcelán készletek. Gyönyörű színek és kiváló árak. Kezdő műkörmösöknek kifejezetten ajánljuk.

Crystal Body Deo természetes, illat és allergiamentes
dezodor család

Biztonságos és hatékony dezodor mely nem tartalmaz alumínium kloridot, alkohol és parabén mentes

Crystal Dezodor =Teljesen természetes védelem a testszag ellen

Ha érzékeny, vagy allergiás a bőröd, ha meguntad, hogy az izzadságátló készítményed más illatú, mint a parfümöd, amit szeretsz, vagy csak egyszerűen a testápolásban is keresed az egészségre nem káros alternatívát akkor ezt a Crystal Deot Neked, találták ki!

 

Válogass webáruházunk kínálatából!